rólam mondták

“Mediációs folyamat után: Jobban látom a saját szerepemet, felelősségemet a család életében, elfogadóbb vagyok a párom irányában, próbálok tudatosabban élni, cselekedni.”

Szilvia, pedagógus (44)

 
 

“A Mónival folytatott beszélgetéseim során olyan új felismeréseket kaptam, illetve meglevőket erősítettünk meg, amelyek mélyen megváltoztatták az önmagamról alkotott képem egyes részeit, és egész más fénybe hoztak másokat. Móni nagyon érzi, melyek azok a pontok, amik fontosak, melyeket kell mélyebben megvizsgálni és a maga kedves, de határozott módján, rávezet, rávilágít a fájó pontokra, azok potenciális megoldásaira. Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített átlépni olyan akadályokon, amelyeket egyedül nem, vagy csak hosszú idő alatt tudtam volna magamtól venni. Az egyetlen, amit bánok, hogy nem jóval korábban találkoztunk. ”

Endre, programozó-informatikus (45)

“Szerintem Móni rendelkezik valami mágikus génnel: mindig olyan kérdést tesz fel a konzultáción, ami eszembe sem jutott volna, és ezzel gyakorlatilag azonnal szállítja nekem a megoldást. Elképesztő mennyiségű időt és “pofont” spórolt már meg nekem ezekkel a kérdésekkel. Voltam más tanácsadónál is, de sokszor csak kiégett emberek ültek velem szemben. Móni más. Ő figyel. Csak rám, és ettől hihetetlen biztonságban érzem magam vele a közös munkában, és ez megmarad a konzultációk közötti időszakokban is. Kiváltság vele dolgozni.”

Kovács Orsolya, magánvállalkozó (43)

 
 

“Móni a barátnőm, lassan 30 eve. Egyszer számomra nagyon nehéz lépés előtt álltam. Mintha egy tengeri úszoversenyen akarnék indulni. Ahol tudom, hogy lesznek medúzák, és cápák, meg mély örvények. Bár bevállaltam, de nehéz lesz, nagyon nehéz…Akkor már tudtam, én bizony úszni fogok, mégpedig “tengerben”, vagy tengernyi bajban. Utánam az özönvíz. Ekkor hívtam fel Mónit. Csak annyit kértem, hogy segítsen, hogy az örvények ne húzzanak totál le. Valójában a személyes önbecsülésem akartam megóvni. Azt kérdezte, van-e fél órám? Volt. És kaptam egy kérdéssort. Jöttek sorban a kérdések. Nem vártam túl sokat egy fél órás beszélgetéstől. De ezek a kérdések kétségkívül nagyon jól voltak felépítve. Olyan dolgokat mondtam ki válaszként, ami engem is meglepett. Megkérdezte tőlem mi lenne maga a csoda? Mi történne most, ha minden a lehető legcsodásabban alakulna. Vágyakozva lefestettem mi lenne az. Amikor letettük a telefont felvértezve éreztem magam. Megtettem amit meg kellett tennem. És mi történt? A CSODA! Amit lefestettem Móninak. Nem úszni segített a tengerben, hanem alámtolt egy csónakot, amiben belesuhantam a naplementébe. Talán túlzásnak hangzik, de igaz!!! 🙂 A beszelgetesünk egész gondolathullamot indított el bennem, és biztos, hogy más szavakat használtam, jobban kifejeztem magam, tisztábban kommunikáltam, mint a coach folyamat nélkül, és így sikerült egy nagyon nehéz helyzetet úgy megoldani, hogy nemhogy nem jöttem ki rosszul belőle, de abszolút pozitívan zárult. Gondolhatod most, hogy talán csak túlzottan féltem egy helyzettől, és Móni csak megnyugtatott. Talán akkor is minden így történik, ha nem beszélek vele, DE akkor nem lenne az egész további életemre kiható tanulsága a történetnek. A kérdéssor olyan tudattalan bevésődéseket oldott fel, amelyeket tudatosan felismerve soha többé nem engedem, hogy visszafogják az életemet. Lehet azt hiszed, azért írok ilyeneket, mert Móni a barátnőm. Pedig akár az, akár nem, ettől függetlenül lenyűgözött engem. 🙂 Ha el vagy akadva valamiben, vagy megoldás kell egy problémára, én ajánlom próbáld ki milyen utat tud Móni mutatni Neked! Érdemes!! ”

Majoros Zsuzsa, vállalkozó (42)

“Hálásan köszönöm mindazt a figyelmet, türelmet, nyitottságot, empátiát és eltökéltséget, amivel hozzám viszonyultál! Eddig is nagyon stabil támasza voltál az életemnek, hiszen számtalanszor öntéttél belém erőt és hitet, amikor épp csüggedni kezdtem.Az elmúlt hetekben viszont még ezeken túl is kaptam egy olyan pluszt Tőled a beszélgetéseink kapcsán, amikor minden egyes alkalommal jött egy nagyon mély “AHA” érzés, egy olyan erős felismerés, ami adott szituációban valóban a fény, a megoldás felé vezetett engem és segített túlgördülni, tovább lépni a megrekedt élethelyzeteimben. Köszönöm, hogy kívülről rávilágítottál a dolgaimra, hogy olyan kérdéseket és érzéseket ébresztettél bennem, amikre magamtól addig nem gondoltam.Köszönöm, hogy ennyire hiszel bennem!Köszönöm, hogy vagy Nekem!”

Marika, irodavezető (45)

 
 

"A várakozásomat felülmúló önismereti tapasztalatot adtak a foglalkozások. Minden témakör, feladat mást és mást világított meg, nem csak a szülőségemmel, hanem a személyiségemmel kapcsolatban, mindez előrébb vitt az önismereti utamon."

Ági, projektmenedzser (39)

"Rávilágított azokra a nehézségeimre, amelyekkel eddig nem foglalkoztam, így könnyebben fogattam el magam és ezáltal nyitottabb lettem a segítségkérésre. Mindez hosszú folyamat, de nagyon jó iránymutatót és megerősítést kaptam."

Andi, nyomdai mérnök (39)

 
 

"A felismerés, hogy mások is hasonló problémákkal szembesülnek, enyhített a szorongásomon. Rájöttem, hogy nem kell mindig mindent maximálisan csinálni, még akkor sem, ha a gyerekeimről van szó. Már tudom, hogy elég jó szülő vagyok :)"

Niki, könyvelő (43)

"Sajnos elég mély pontról indultunk neki a mediációnak a kapcsolatot tekintve, amiből nem meglepő módon nem lehet varázsütés szerű, villámgyors kiugrást remélni. Mindamellett hozott jócskán felismerést, tisztább látásmódot, külső szem általi rátekintést, ezáltal javuló tendenciát a kommunikációnkban, és több tudatosságot. Egy utat az útvesztőben. Aztán plusz nekem még egyet az időhatékonyság területén. Bizakodva állok az elkövetkező idő előtt. Hálás köszönettel tartozunk az áldozatkész munkájáért."

Tibor, gépésztechnikus (46)

 
Véleményem szerint csak jó kérdés van! Ha feltennéd hívj bátan!
Mácsik Mónika
+36 70 329 4648

Elakadtál? Segítségre van szükséged?

Fordulj hozzám bizalommal, vedd fel velem a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvétel